Ik kan nu perfect beide combineren… en neem ook meer tijd en rust voor mezelf

Sinds 25 jaar werk ik binnen een financiële instelling, de Belfius Bank. Ik voelde mij goed in wat ik deed t.t.z. mensen kaderen, begeleiden en opleiden en ook mijn leidinggevende waren tevreden over mijn prestaties.

Het tij is daarentegen gekeerd zowat 3 jaar geleden. Privé met een opeenstapeling van hospitalisaties voor mijn echtgenoot waardoor ik oververmoeid geraakte. Ik liep de benen van onder mijn lijf om privé en werk te combineren. Op het werk kwam daar nog de druk van het management bovenop en de constante veranderingen binnen de teams was ook niet te onderschatten. Ik was hyper emotioneel en kon niets meer verdragen. Ik voelde mij aan mijn lot overgelaten en had de indruk dat niemand mij begreep op deze wereld. Gevolg hiervan is dat op een bepaalde dag bij mij al de stoppen zijn doorgeslagen.

De coaching met Julie is gestart in 2016 en had als doelstellingen: Leiderschap en management – communicatie met collega’s & hiërarchie – en stressbeheer – betere balans tussen persoonlijke zelfvoldoening/werk -. Haar coaching heeft mij geholpen om te evolueren op zowel professioneel vlak als op privé vlak. Ik kan nu perfect beide combineren zonder te stressen en neem ook meer tijd en rust voor mezelf. Daarvoor neem ik wel dagelijks de leerpunten in achting omdat ik niet in mijn oude stramien wil hervallen.

En continuant votre navigation vous en acceptez l'utilisation. OK